5ημερες

Οδικές εκδρομές Δαλματίας-( Ντουμπρόβνικ Κότορ - Μπούντβα )

6ημερες

Οδικές εκδρομές Δαλματίας-( Ντουμπρόβνικ Κότορ - Μπούντβα Σεράγεβο )

 

Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνονται:
 • Μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία,
 • διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με την ανάλογη διατροφή, ελεύθερη χρήση των δωρεάν παροχών των εκάστοτε ξενοδοχείων (πισίνα,, sauna, hamam κ.α.).

Δεν περιλαμβάνονται: Επιπλέον μεταφορές, έξτρα γεύματα και ποτά.

 1. Οι τιμές είναι κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
 2. Τα τρίκλινα γίνονται με προσθήκη πτυσσόμενου κρεβατιού (ράντζο) σε δίκλινο δωμάτιο & έχουν χρέωση, άτομου σε δίκλινο.
 3. Ενημερωτικό εκδρομής δίδεται δύο ημέρες πριν την αναχώρηση.
 4. Στις εκδρομές εξωτερικού, είναι απαραίτητα: Ονοματεπώνυμο, Όνομα πατρός, Αριθμός Διαβατηρίου & Χρονολογία Γέννησης.
 5. Γεύματα ή δείπνα, προσφέρονται και σε εστιατόρια εκτός ξενοδοχείου.
 6. Το γραφείο διατηρεί δικαίωμα αλλαγής των τιμών σε περίπτωση σοβαρής αλλαγής των ισοτιμιών μεταξύ Ευρώ & τοπικού νομίσματος.
 7. Το γραφείο έχει το δικαίωμα αλλαγής του προαναφερόμενου ξενοδοχείου με άλλο εφάμιλλο, της ίδιας πάντοτε κατηγορίας εάν κριθεί αναγκαίο.
 8. Το γραφείο έχει δικαίωμα της αλλαγής εκάστου προγράμματος εκδρομής εάν το επιβάλουν οι συνθήκες ή οι αργίες των ημερών ή ο αρχηγός συνοδός της εκδρομής εκτιμήσει ότι αυτό θα είναι προς όφελος των εκδρομέων.
 9. Το γραφείο δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις αεροπορικών ή ακτοπλοϊκών εταιριών.
 10. Παιδιά 2-6 ετών χωρίς παροχές (μόνο μεταφορά) επιβαρύνονται για τις οδικές εκδρομές, με 50% της αξίας της εκδρομής. Παιδιά 0-2 ετών, (μόνο μεταφορά) ταξιδεύουν ΔΩΡΕΑΝ, στις οδικές εκδρομές.
 11. Τετράκλινα δωμάτια (King size bed+sngl bed+extra bed), διατίθενται κατόπιν περιορισμένης ζήτησης, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.
 12. Τιμές προαιρετικών εκδρομών: «Κρουαζιέρα Ντουμπρόβνικ»,30€.«,
 13. Οι διανυκτερεύσεις στο Βελιγράδι, το Βουκουρέστι & τις Δαλματικές Ακτές , επιβαρύνονται με δημοτικό φόρο ανά άτομο ανά διανυκτέρευση, πληρωτέο επιτόπου.